38936194_2625361747688098_751667702556262400_o

De Tuin van Bret (Bret’s Garden) is a green oasis in the grey city, right next to Amsterdam’s Sloterdijk train station. A group of environmentally conscious local entrepreneurs tried to create a space with a minimal effect on the environment. Less mindless buying, more sustainability and circular innovation.

De Zomertuin van Bret (Bret’s Summer Garden) is a small-scale outdoors summer festival. By featuring mostly Dutch artist, there’s no environmentally costly air travel, the stage and the bar are built up from recycled materials, and there’s deposits on plastic cups to encourage reuse.

Nol created a summery visual style for De Zomertuin van Bret, with vibrant reds and a setting sun. The distinct colour red reflects the Tuin van Bret’s red containers, while the setting sun reminds you of hot summer evenings. By using a natural phenomenon like the sun, the logo also envelops Bret’s environmental goals.

zomertuin-van-bret-thumbnail-color-14
zomertuin-van-bret-04
zomertuin-van-bret-05-05
Zomertuin-stijlsysteem-03-03
38993026_2618590745031865_8939237264207118336_o
39203652_2625361727688100_8037050246624182272_o
39179834_2625361864354753_125972361454288896_o

SELECTED WORKS

©2018 Nol Cobben